Категории
Марки
Цена

Кондензни тави

Покажи:
Сортировка:
Студоустойчива, удароустойчива с UV - защита.Комплектът включва:PVC кондензна вана с раз..
120.00 лв.
Комплектът включва:Метална кондензна вана с размери 790*300мм.; Метални държачи –&..
120.00 лв.
Комплектът включва:Метална кондензна вана с размери 930*360мм.; Метални държачи –&nb..
170.00 лв.
Комплектът включва:Метална кондензна вана с размери930*360мм.; Метални държачи –&nbs..
120.00 лв.
Комплектът включва:Метална кондензна вана с размери 930*360мм.; Метални държачи –&nb..
170.00 лв.
Кондензни тави

Сигурно сте забелязали, че от специалното външно отверстие на дренажната тръба на климатика периодично капе вода. Това е напълно нормално явление, тъй като във всяко подобно климатично оборудване се натрупва конденз.

Какво е конденз?

Конденз е влагата, която се образува върху даден предмет поради резките разлики на температурния режим. Ако климатикът работи в режим на охлаждане на пространството, топлият въздух от помещението, който преминава през охладения радиатор на вътрешното му тяло, отдава собствената си влага.
Колкото по-голяма е влажността на обработваемия въздух, толкова повече конденз ще се образува.
Кондензните тави, които предлагаме, ще позволят да отстраните изтичането на влага от Вашия климатик.
Кондензните тави ще съберат водата и при необходимост ще я излеят в специална тръба водеща към мястото за изливане. Те се мият лесно и са леки и здрави. 
Кондензните вани са много търсен продукт. Те се използват в качеството на прибор за събиране на конденза и за неговото по-нататъшно отвеждане на нужното място. В процеса на работа на климатика често възниква потребност от такъв тип оборудване.
Ние Ви предлагаме всякакви консумативи за извършване на монтаж на климатици, в това число и кондензни тави (кондензни вани). Повечето клиенти не се сещат да помислят за тях, но този аксесоар играе важнa роля, ако не искате в най-скоро време след поставянето на климатика някой да се оплаче, че върху балкона му капе вода.
Дори и водата да пада на улицата или тротоара, пак може да бъде причина за неудобство на пешеходци и минувачи през всички сезони. Монтирана под външното тяло, кондензната тава/кондензна вана ефективно предпазва от нежелано заледяване на пешеходни пътеки или други климатици, намиращи се под външното тяло на Вашия климатик.
За спокойствие и комфорт в дома или офиса, ние Ви предлагаме кондензни тави за климатици на изгодни цени. За да бъде ефективно, трябва тавата да се монтира под външното тяло на климатика. Универсалните тави за събиране на кондензираната от климатичната система вода са подходящи за всеки тип стойки

Размерът има значение!

Размерът на тавите за влага не е еднакъв. За да бъде една кондензна вана подходяща за даден климатик, нейният размер трябва да бъде съобразен с неговите параметри. При трудности в избора на размер нашите консултанти ще Ви окажат съдействие и ще Ви помогнат да вземете правилното решение!

Видът има значение!

В асортимента си предлагаме различни видове вани, между които обикновени и такива, които са снабдени с нагревател, терморегулатор и бушон. Предимството на този вид е, че не позволяват на водата при по-ниски температури навън да замръзне, което ще попречи на ваната да изпълнява функциите си, тоест да събира периодично изтичащата от климатика влага.