Категории
Марки
Цена

Универсални дистанционни управления

Покажи:
Сортировка:
Универсално дистанционно за климатик KT1000 -8 лв.
КТ-1000 е последен продукт. Дистанционното комбинира, ниска консумация, добро качество и е удобно за..
40.00 лв. 32.00 лв.
Дистанционно за климатик Kaisai Ново
Дистанционно управление за климатик Kaisai и Midea.  ..
65.00 лв.
Универсални дистанционни управления

В днешно време никой не се впечатлява от монтираната в жилището система за климатизация, която може да охлажда и нагрява въздуха в помещението до нужната температура. Почти на всеки модел на съвременната климатична техника присъства функцията самодиагностика, която оповестява за възможни аварии. 
Освен това, във всяка домашна сплит-система може да се регулира посоката и силата на въздушния поток, а на най-напредничавите модели има и функция за изсушаване на въздуха и автоматичен избор на най-комфортен микроклимат. И като правило, цялото управление на това чудо на климатичната техника се прави с помощта на безжично дистанционно управление, което редовно има лошото свойство да се губи, чупи, да става играчка за децата и или обяд за домашните любимци. Да се купи ново оригинално дистанционно често струва скъпо, особено за висококласните модели климатична техника. За да бъдат намерени в продажба се иска много време, а често и средства, тъй като оригиналното устройство за управление на сплит-система може да струва доста скъпо. Ние ви предлагаме изход от тази ситуация, при нас може да закупите евтини и много качествени универсални дистанционни управления за климатик

Принцип на работа на устройството: 

Универсалното дистанционно управление външно не се отличава от стандартното. Корпусът му е пластмасов, LCD дисплеят, като правило, се намира в горната част на дистанционното. Копчетата със стандартни функции на сплит-системите, са написани на английски език. 
Особеност на универсалните дистанционни управления е голямото количество предвидени честоти на предаване на инфрачервени лъчи, всяка от които съответства на определен модел климатик. Най-евтиният вариант универсално дистанционно за климатик работи с около 1000 кода за същото количество климатична техника от различни производители. 
Това устройство Ви позволява да включвате и изключвате климатичната техника, да настройвате и регулирате посоката и температурата на въздуха. Освен това, универсалното дистанционно управление има следните опции: 
HEAT – включва функцията за загряване на помещението от 16С° до 30С°. COOL – включва охлаждане на жилището от 16С° до 30С°. DRY – намалява нивото на влажност в охлажданото помещение. FAN – позволява настройка на честотата на въртене на вентилатора. AUTO  включва режим на автоматично поддържане на температурата в помещението
За да разберете как да настроите универсалното дистанционно управление, е нужно внимателно и подробно да прочетете инструкцията. Контролният панел на дистанционното е необходим за удобното управление на климатичната инсталация. Често обаче хората губят дистанционното за климатика или то се разваля по време на експлоатация, а след това става необходимо да се закупи ново дистанционно управление за климатика. Ние Ви предлагаме разнообразие от модели универсални дистанционни на изгодни цени, които са подходящи за управление на повече от 100 марки климатици! 
Основната задача на дистанционното на климатика е да направи управлението възможно най-удобно и лесно за потребителя. Има два вида универсални дистанционни RF (Radio Frequency) и IR (инфрачервена). Лесно могат да бъдат програмирани от всеки потребител, за да заемат мястото на оригиналното дистанционно
Ние Ви предлагаме универсални дистанционни, подходящи за най-различни марки климатици: FUJITSU, DAIKIN, TOSHIBA, PANASONIC, MIDEA и други.