Категории
Марки
Допълнителни услуги
Цена

Wi-Fi адаптори

Покажи:
Сортировка:
Позволява управление на климатичната система от разстояние през смарт телефон или таблет чрез мобилн..
120.00 лв.
Свързването на Wi-Fi адаптера към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор. Останалите настройки..
160.00 лв.
Свързването на Wi-Fi адаптера към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор. Останалите настрой..
240.00 лв.
Свързването на Wi-Fi адаптера към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор. Останалите настройки и..
179.00 лв.
Wi-Fi адаптори

Ако търсите начин да управлявате климатиците чрез интелигентни домашни системи, трябва да обърнете специално внимание на възможността за свързване на Wi – Fi адаптери към Вашето оборудване. С Wi – Fi адаптера можете да задавате бързо и лесно температурата на климатика още преди да сте тръгнали от офиса. Адаптерът Ви предоставя възможност да проверите дали случайно не сте забравили климатика включен.
Иновативните Wi-Fi адаптери Ви дават възможност да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър.
Всички вътрешни тела на климатици могат да бъдат свързани чрез Wi – Fi адаптера в система за безжичен интернет контрол. Този аксесоар може значително да улесни контрола върху климатика. Адаптерът прави климатика достъпен за управление от всяка точка на света, в която имате достъп до интернет от Вашия смартфон.
Управлението през телефон е вече много улеснено чрез безплатно приложение! Благодарение на Wi – Fi адаптера Вие може да следите състоянието на Вашия климатик, да контролирате режима на работа, настройката на температурата, скоростта и посоката на въздушния поток.
90% от функциите са достъпни през дистанционното управление. Възможността за Wi – Fi-включване разширява набора от команди и позволява те да бъдат задавани дистанционно, намирайки се извън дома. Тоест, инсталирайки приложението на смартфона си, Вие можете да включите/изключите уреда, да изберете режим на работа, да зададете температура, скорост на въздушния поток, да изберете положението на клапите и др. И да направите това, преди да сте стигнали вкъщи, за да се приберете от горещата улица в охладения дом. От друга страна, ако сте забравили да изключите уреда като сте излязли, то можете да поправите ситуацията през интернет.
Настройката на опциите е полуавтоматична и изисква няколко прости стъпки:

 • Да свържете устройството към домашната/офис мрежа Wi-Fi;
 • Да свалите приложението;
 • Да го инсталирате.

Какви възможности дава това на ползвателя?

Приложението дава следната информация:

 • Статус на свързване;
 • Режим на работа и скорост на вентилатора;
 • Ъгъл на наклон на клапите;
 • Текуща температура на околната среда;
 • Информация за времето на непрекъсната работа на контролера;
 • Мощност на Wi-Fi мрежата.

Приложението незабавно ще информира ползвателя за прекалено ниски или високи показатели на температурата на въздуха

Как да спестим изразходване на електроенергия с помощта на дистанционното управление?

Ползвателите разглеждат Wi – Fi-управлението на климатика като още един инструмент за повишаване на неговата енергийна ефективност. Популярните днес инверторни климатици са проектирани за мощна, но икономична работа. Но най-ефективно те работят в специални поддържащи режими, за разлика от ръчното включване и изключване, при което се изразходва повече електрическа енергия. Аналитиците препоръчват излизайки от вкъщи за няколко часа климатикът да не се изключва, а да се намали потреблението на електричество по следния начин:

 • През лятото увеличавайки нужната Ви температура с няколко градуса;
 • През зимата намалявайки я с няколко градуса;
 • Приготвяйки се да излезете от вкъщи, намалявайте или увеличавайте температурата с тези няколко градуса, затворете вратата и излезте.

Ако сте забравили да го направите и впоследствие си спомните, извадете смартфона си и го направете – това са минимум 20% икономия;
Час преди да се приберете направете с температурата същата процедура, само че наопаки;
По този начин се прибирате в комфортна обстановка