Atlantic

Марката Атлантик принадлежи към френската компания Groupe Atlantic и крие богата история на развитие. Първоначално започва като малък семеен бизнес, а с течение на времето Atlantic се превръща в международна марка, позната навсякъде по света. Основана през 1968 г., в Ла Рош-сюр-Йон (на западното френско крайбрежие), Atlantic е един от лидерите на пазара за управление на микроклимата от повече от 40 години. Може да се нарече водеща френска фирма в областта на климатичния комфорт.

Френската марка Atlantic съчетава иновативен подход и традиционно европейско качество. Тяхната визия за бъдещето на топлинния комфорт е да се оптимизира температурата на водата и въздуха, както и тяхното качество и комбинацията от различни енергийни източници: класически и алтернативни. Atlantic предоставя на потребителите най-ефективните решения, а това значи максимален топлинен комфорт, като в същото време ниски разходи за енергия.

Компанията има голям опит с различни енергийни източници (електричество, газ, нафта, слънчева енергия и т.н.) и това им позволява да обхванат целия пазар на средства за контрол на микроклимата. Atlantic поддържа непрекъснато контакт със своите потребители и благодарение на това, различните търговски марки на Атлантик груп предлагат гама от продукти, отговарящи на практика на всички техни нужди: електрически бойлери, електрически конвектори, електрически радиатори, системи за климатизация и вентилация и други системи, работещи с възобновяеми енергийни източници.

За компанията Атлантик Груп е важно да използва най-съвременните технологии и уменията на своите висококвалифицирани и мотивирани екипи, за да създава и усъвършенства продукти, които отговарят на 100% на съвременните изисквания за комфорт. 4% от оборота на Atlantic се реинвестира в научно-изследователска дейност, за да осигурява непрекъснато благоприятни условия за иновации.

За да постигне тези цели, Atlantic разчита на ясно определени стойности:

  • Ефективност - желанието им да предоставят на клиентите най-оптималните решения, съчетаващи най-високо качество, енергоспестяващи функции и лекота на работа.
  • Динамизъм - тяхното развитие е свързано с постоянно наблюдение на пазарните тенденции. Работейки в повече от 70 страни, Atlantic се опитва да се приспособи към нуждите на потребителите във всяка страна, колкото е възможно повече.
  • Актуалност - Atlantic е марка, която гледа към бъдещето. Непрекъснатото проучване и новите разработки позволяват на компанията да предоставят на клиентите най-иновативните продукти.
  • Демокрация - Atlantic цели да предостави на клиентите си най-достъпните решения, което ги прави изключително практични и лесни.
  • Сътрудничество - Основата на успешната им дейност е дългосрочна връзка с партньори и клиенти. Резонансът и доверието в тези отношения водят до абсолютно разбиране на нуждите на техните клиенти.

Няма производители в списъка.