Panasonic

Panasonic е добре позната марка на пазара за климатици. Panasonic Ви предлагат качество на конкуренти цени и хубава гаранция, което е предпоставка за повече доверие към всепризнато качество. Всеки нов модел на компанията Panasonic предлага по-нови и усъвършенствани технологии.

Инверторните климатици на Panasonic са тихи и в същото време - мощни и компактни. Предлагат редица нови функции, качество и надеждност.

Panasonic разработва първата в света мощна модулна комбинация VRF система с едновременно отопление и охлаждане. Бизнес отделът на Panasonic се е превърнал в мултинационална компания, разпознавана по целия свят. Panasonic се е превърнала в марка, на която хората се доверяват.

Panasonic се ангажира да създаде по-добър живот и по-добър свят, като непрекъснато допринася за еволюцията на обществото и за щастието на хората по целия свят.

Бюджетните модели предлагат най-добрата цена, която клиентът може да пожелае, а флагманът от "E" серията ETHEREA съчетава най-новите и модерни инженерни решения с висока мощност, тиха работа и йонизиращо пречистване на въздуха, което прави моделите конкурентни на световни лидери като Daikin, Mitsubishi и др.

Инверторните климатици на Panasonic са тихи и в същото време - мощни и компактни - предлагат редица нови функции, качество и надеждност.

Няма производители в списъка.