Категории
Мощност (Btu/h)
Енергиен клас на охлаждане
Енергиен клас на отопление
Захранващо напрежение (V/Фази/Hz)
Захранващо напрежение (V/Фази/Hz)
Допълнителни услуги
Цена

Midea

Мидеа е най-големият производител на големи уреди в световен мащаб и световна No.1 марка за продукти за обработка на въздуха, въздухоохладители, котли и мултикукъри. Всяка година Midea печели над 40 дизайнерски награди на различни глобални дизайнерски изложения като Reddot, iF и  Good Design Award.

Midea също е създала няколко високопрофилни проекта, а през 2016 печели проект за инсталиране на сложни решения за HVAC (Отоплителна вентилационна климатизация) на всички 12 стадиона за спортни игри в Бразилия. Мидеа е силен поддръжник на спорта и спонсорски партньор на ФИНА, Световната федерация по плуване.

Мидеа предлага разнообразни продукти, включващи потребителски уреди (кухненски уреди, хладилници, перални уреди и различни малки домашни уреди), HVAC (жилищна климатизация, търговска климатизация, отопление и вентилация), както и роботика и индустриална автоматизация (Kuka Group и съвместно предприятие Yaskawa). Midea се ангажира да подобрява живота, като се придържа към принципа "Creating Value for Customers". Midea се фокусира върху непрекъснати технологични иновации, за да подобри продуктите и услугите и да направи живота по-лесен и приятен.

Широката гама от климатични инсталации на Midea съчетават иновативна технология с елегантен дизайн. Сред продуктите на Мидеа ще намерите мулти сплит системи, климатици, полупромишлени климатизатори, търговски климатици и още:

  • Климатици,  предназначени за монтаж в търговски, обществени и административни сгради. Те се различават от домашните модели до дизайна на вътрешните тела, повишената мощност и надеждността на компресорните възли. Повечето модели са предназначени за 3-фазно захранване.
  • Mулти сплит системите за стена на Midea се състоят от няколко вътрешни и един външен модула, оборудвани с дистанционно управление, снабдени с различни опции за пречистване на въздуха. Те са доста известни, защото са удобни за използване в жилищни и административни сгради, оборудвани с модерна система за управление и с компресор с променлива мощност. Вътрешното тяло е предназначено за монтаж на стената под тавана на стаята. 
  • Мобилните климатици са направени под формата на моноблок, в който са монтирани всички компоненти за работа. Когато климатикът работи за охлаждане или отопление е необходимо да извадите маркуч за отвеждане на въздуха навън (през прозорец, вентилационен канал или дупка в стената).
Покажи:
Сортировка:
Новият модел влагоуловител на Midea MDDF-20DEN7-QA3 Wi-Fi премахва влагата от въздуха в помещениет..
460.00 лв.
Инверторен климатик Midea Prime MA2-09NXD0-XI/MA-09N8DXO -879 лв.
Екологичен хладилен агент R32 има нисък КГЗ (Коефициент на глобално затопляне), по-добър капаците..
879.00 лв.
Инверторен климатик Midea Prime MA2-12NXD0-XI/MA-12N8DXO -969 лв.
Екологичен хладилен агент R32 има нисък КГЗ (Коефициент на глобално затопляне), по-добър капаците..
969.00 лв.
Инверторен климатик Midea Prime MA2-18NXD0-XI/MA-18N8DXO -1599 лв.
Екологичен хладилен агент R32 има нисък КГЗ (Коефициент на глобално затопляне), по-добър капаците..
1 599.00 лв.
Инверторен климатик Midea Prime MA2-24NXD0-XI/MA-24N8DXO -2059 лв.
Екологичен хладилен агент R32 има нисък КГЗ (Коефициент на глобално затопляне), по-добър капаците..
2 059.00 лв.
Инверторен климатик подов Midea MFAU-12FNXD0/MOU12-FN1-QD0 -1799 лв.
Инвертнорният подов климатик на Midea MFAU-12FNXD0 се отличава с висок енергиен клас А++ в режим на ..
1 799.00 лв.