Olimpia Splendid

Компанията Olimpia Splendid е основана през 1956 г. и се нарежда на първите места до световните марки в света на климатизацията, отоплението и термопомпените системи. За повече от 50 години, Olimpia Splendid разработва иновативни и уникални продукти в Италия, които придобиват популярност в над 45 страни в цял свят. 

Продуктите на Olimpia Splendid могат да задоволят и най-взискателните потребители. Те проектират и изграждат продукти с фин естетичен дизайн, чрез най-добрата технология. Освен всичко друго компанията държи всички продукти да бъдат съобразени с опазването на околната среда. Търсят комфорт във всичко, което ни заобикаля.

Подкрепата на всеки проект е най-важната част от професионалните услуги на Olimpia. Компанията работи в тясно сътрудничество с дизайнерите, които предлагат отлични продукти и поддържат дейностите по изчисляване и оразмеряване на системата. Олимпия са разработили редица проекти в Италия и по света, които се отличават с престиж и ефективност. Търсят комфорт във всичко, което ни заобикаля.
Дизайнът на Olimpia Splendid не предлага просто естетика, а има и по-широка перспектива: всички проекти в Olimpia Splendid се смятат от първата стъпка за най-добра интеграция между инженерство, форми и естетика.

Olipmia Splendid е първата компания, решила да премахне външното тяло на климатика и следвайки желанията на своите клиенти, още преди 10 години, тя създава Unico - първият стенен климатик без външно тяло. Иновативният климатик набира популярност години наред и изцяло отговаря на изискванията за мощност, лесен монтаж и стил. Климатикът без външно тяло е патентована технология, разработена през 1998г. UNICO може да се монтира лесно, без да се нарушава външната архитектура на нови и стари сгради. Липсата на външно тяло определено е предимство за фасадите на сгради – паметници на културата, защото само така може да се запази тяхната идентичност. Климатикът Унико комбинира елегантност и висока ефективност, създава комфорт и дава възможност за индивидуален контрол в различните помещения.

Няма производители в списъка.