Услуги - Удължаване на гаранция

Вероятно дори не мислите толкова за отоплението и охлаждането на дома си, докато не решите да се сдобиете с нов уред. Нуждаете се от реномирана фирма за отопление и климатизация. Но не всички фирми са едни и същи. Това, което различава едни фирми от другите, може да бъдат не само услугите, които те предоставят, но и гаранциите, които те предлагат.

 

Каква е разликата между стандартната гаранция на продукта и удължената гаранция?

Гаранция на продукта е покритието на производителя, доставено с продукта. Този срок на гаранцията се посочва в рамките на продукта и може да изисква регистрация, за да се изпълни продължителността на срока. Удължената гаранция включва планове, които са закупени от потребителя или от търговеца, и покриват допълнителни разходи като труд или удължаване срока на части, които не са обхванати от гаранцията на производителя.

Удължената гаранция е нещо, което трябва да имате, когато купувате нов уред, защото Ви предпазва от несигурност и неудобства. Удължената гаранция е донякъде задължителна, особено за големите уреди, тъй като те са по-скъпи. Всъщност гаранцията може да допринесе много за защитата на уреда и минимизирането на непланираните разходи за ремонт след изтичане на гаранцията на производителя.

 

Защо гаранцията е толкова важна?

Гаранцията е важна, защото е скъпо да подмените отоплителната или охлаждащата система на Вашия дом. Смяната само на компресора може да Ви струва доста. Но компресорът е само една част. Скъпо е и да премахнете безопасно стария фреон и да добавите нов фреон. И нека не забравяме, че електронните модули или други компоненти, може да се нуждаят от подмяна. С всички допълнителни разходи гаранциите просто имат смисъл.

Ние предлагаме удължена гаранция, за да осигурим допълнително гаранционно покритие за Вашите системи, освен това, което се предлага стандартно от производителите.

Тази услуга може да бъде заявена в срок до 30 календарни дни след закупуването на стоката.

 

Защо да купите разширена гаранция?

Закупуването на разширена гаранция дава на собствениците възможност да удължат срока на гаранцията, обхващащ техните отоплителни и охладителни системи. Тъй като този вид големи уреди се ползват дълги години, е по-вероятно да се нуждаят от ремонт. За съжаление, стандартните гаранции траят само няколко години, което Ви оставя без защита в по-късните години от сервизния живот на Вашата система, когато вероятно ще имате нужда от нея.

Ремонтите на отоплителна или охладителна система могат да бъдат скъпи, в зависимост от проблемите, с които се сблъсквате, и ако компонентите изискват подмяна. Удължаването на гаранционния срок може да Ви помогне да избегнете изцяло разходите, като осигурите гаранционно покритие за по-дълъг период от време.

 

Удължено гаранционно обслужване

Ако имате проблеми с климатика, конвектора или термопомпата по време на удължения гаранционен период, просто ни се обадете. Нашите техници ще дойдат и ще проверят системата Ви, за да установят какво причинява проблемите с производителността, с които се сблъсквате. Щом установим, че проблемът е обхванат от удължената гаранция, ще се заемем да Ви осигурим бърз и надежден ремонт.

 

Удължената гаранция спестява време и пари!

Толкова много хора имат истории за разваляне на уредите веднага след изтичането на тяхната гаранция. Те са притеснени от разходите и стреса от извършването на ремонтни работи. Ако само гаранционният срок беше малко по-дълъг! Удължената гаранция Ви осигурява допълнително покритие. Когато защитите отоплителните и охладителните системи с удължена гаранция, ще имате покритие за по-голямата част от очакваната продължителност на експлоатация на Вашата система. Наслаждавайте се на много години без грижи за отоплението и охлаждането, защото ако възникне проблем, Вашият удължен гаранционен срок е в сила, за да покрие много от системните компоненти.

 

Колко струва удължената гаранция?

Как да отделите пари за ремонт, когато не знаете колко ще струва? Удължената гаранция премахва несигурността и поражда спокойствие. Цената на удължената гаранция се изплаща дори след един ремонт. Удължената гаранция е инвестиция и също така е икономически ефективна.

Друг плюс, който може да засегне някои от ползвателите, е, че ако решите да продадете жилището си, удължената гаранция може да се прехвърля на новите собственици. Това ще направи дома Ви по-желан на пазара.

Разходите за удължена гаранция ще варират в зависимост от оборудването, което купувате. За повече информация кои модели се предлагат с услугата „Удължена гаранция“, моля свържете се с нас.