Услуги

Контролирането на температурата във Вашия дом или работно място не е просто лукс, а всъщност прави живота Ви много по-приятен. Добрата новина е, че благодарение на нас можете да получите климатични и/или отоплителни уреди, инсталирани в дома Ви на добра цена. Също така получавате отлични продукти от различни производители и може да сравнявате различните опции. Това означава, че може да получите идеалния отоплителен и/или охлаждащ уред за Вашите конкретни нужди.

SuperClimaBG предоставя на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от висококачествена климатична техника и аксесоари. Ние гарантираме професионално, бързо и качествено обслужване на конкурентни цени.

Монтажът, сервизът, смяната или поддръжката на климатичната инсталация може да бъде сложен процес. За щастие, ние предлагаме най-съвременните способи за работа, най-новите технологии и квалифицирани техници. С наша помощ Вашата централна климатизация, охлаждаща система или термопомпа отговаря на Вашите нужди и работи безпроблемно в продължение на години. Предлагаме безплатен оглед и консултантски услуги, за да Ви помогнем да изберете най-добрия за Вас уред. За надеждно обслужване всеки път - доверете се на нашия опитен екип.

Предлагаме 100% удовлетворение при монтажа на новия Ви климатик

Нашият опит в областта на климатизацията обхваща години работа и инсталации от всякакъв мащаб. И тъй като всеки наш техник е квалифициран, той е в състояние да предостави на Вашия дом или търговски обект най-модерните услуги и монтаж на климатици. Всеки клиент и инсталация са уникални, ние ще работим съвместно с Вас, за да създадем ОВК система, която ще Ви осигури дългосрочно удовлетворение и комфорт.

Бърз и експертен сервиз на климатици

Предлагаме на всички наши клиенти бърз и експертен сервиз на климатици и всички други отоплителни или охлаждащи уреди (термопомпени системи). Когато имате нужда от професионален техник да поправи или смени климатичната Ви система, нашите квалифицирани служители са готови да Ви помогнат. Те ще отстранят неизправностите, ще преценят и ще извършат ремонта незабавно. Не винаги е лесно да определите дали Вашият уред има нужда от ремонт, или просто от профилактика, но някои от знаците, за които да следите, са: странни шумове от климатика; неправилна температура – ако уредът не топли или охлажда достатъчно; намалена сила на въздушната струя; необичайно високи сметки за ел. енергия и всякакви други проблеми, за които мислите, че е нужно посещение от техник.

Оглед

SuperClimaBG предлага услугата оглед. Предлагаме консултации за нови инсталации или смяна на ОВК системи. Наш служител ще дойде на място, за да извърши оглед на помещенията, както и на условията за монтаж, и да прецени каква ОВК система най-добре ще отговаря на Вашите нужди и изисквания. След това на база на цялата информация ще Ви предостави най-добрата оферта съгласно всички Ваши изисквания.

Консултантска дейност

В случай, че се нуждаете от нова климатична, вентилационна или отоплителна техника и Ви трябва помощ при избора на най-добрия за Вас уред, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти. На база на Вашите изисквания, на вида на дома Ви, на мястото, където трябва да бъде монтиран уреда и не на последно място на бюджета Ви, нашите консултанти ще Ви предоставят най-добрата оферта. Ще обсъдите всички актуални промоции, производители или отстъпки, както и наличните оферти.

Редовната поддръжка намалява или напълно изключва скъпите ремонти

Каквито и уреди да използвате за отопление или охлаждане на Вашия дом, не забравяйте, че всички те трябва да бъдат обслужвани редовно. Климатичната система изисква редовна профилактика, за да продължи да работи добре дълги години. Годишната профилактика увеличава продължителността на живота на Вашата ОВК система и ѝ помага да работи по най-ефективния начин. Почистването и диагностиката могат да бъдат особено важни, ако Вашата система не е поддържана от една или повече години.

Удължаване на гаранция

Ремонтът на механична или електрическа повреда на Вашите отоплителни или охлаждащи уреди може да бъде значително скъпо. Понякога толкова скъпо, колкото и закупуването на нов уред.

С услугата за удължаване на гаранция, която предлагаме, Вашите продукти са защитени дори след изтичането на гаранцията на производителя. В зависимост от модела и марката на уреда, удължената гаранция може да включва резервни части, разходи за труд и транспорт. За повече информация относно кои продукти се предлагат с удължена гаранция и какво покрива тя, свържете се с нас.

Независимо дали се нуждаете от нов климатик, профилактика на съществуващ такъв или ремонт на термопомпа, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият професионален и квалифициран екип ще Ви помогне при решаването на Вашите проблеми.

 

Актуален ценоразпис на услугите